Deze website is een product van de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. (KvK: 27278554). De Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

De Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de advertenties van sponsoren.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze website, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

In 2018

- plaats voor maximaal 300 bezoekers

- een volle dag met interessante sprekers

- Early Bird korting tot 10 oktober 2018 van € 20,-

- ook dit jaar weer praatjes door jonge onderzoekers

- betaal weer met iDEAL: veilig, snel, en eenvoudig online!

- studenten en AIOS betalen slechts € 100,-

Registreer nu!

Over de Surinamedag

Het Geneeskundig Genootschap Den Haag en omstreken heeft als doelstelling om de deskundigheid van medici, tandartsen en apothekers te bevorderen. In het kader van deze doelstelling wordt jaarlijks een landelijk thema-gebonden symposium georganiseerd: de Surinamedag.

Unieke Gadget

Registreer nu en ontvang een unieke gadget.

Laatste Tweets