Het auteursrecht van artikelen en andere publicaties op de website en in andere verschijningsvormen ligt bij de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. (KvK: 27278554).

Het is niet toegestaan passages uit de artikelen in druk of op andere websites te publiceren, tenzij de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft gegeven.
Voor artikelen die voor iedereen toegankelijk zijn is het ten behoeve van niet-commercieel gebruik toegestaan korte passages uit artikelen op te nemen in druk of op andere websites, mits met duidelijke bronvermelding en voor zover naar het oordeel van het bestuur van de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. geen sprake is van het overnemen van een te groot gedeelte van het artikel.

Het is niet toegestaan gehele artikelen van de website openbaar te maken door middel van druk, op andere websites of op welke wijze ook, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o.

Voor commercieel gebruik of gebruik als nascholingsmateriaal van (delen van) artikelen is te allen tijde voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur én de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. vereist.

In 2018

- plaats voor maximaal 300 bezoekers

- een volle dag met interessante sprekers

- Early Bird korting tot 10 oktober 2018 van € 20,-

- ook dit jaar weer praatjes door jonge onderzoekers

- betaal weer met iDEAL: veilig, snel, en eenvoudig online!

- studenten en AIOS betalen slechts € 100,-

Registreer nu!

Over de Surinamedag

Het Geneeskundig Genootschap Den Haag en omstreken heeft als doelstelling om de deskundigheid van medici, tandartsen en apothekers te bevorderen. In het kader van deze doelstelling wordt jaarlijks een landelijk thema-gebonden symposium georganiseerd: de Surinamedag.

Unieke Gadget

Registreer nu en ontvang een unieke gadget.

Laatste Tweets