De medisch zorg is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Een jaarlijks terugkerende en gewaardeerde activiteit van de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. (GGDH) is de nascholing "Surinamedag". Dit jaar vindt het Symposium plaats op zaterdag 10 november; u kunt hier de flyer downloaden als PDF. Op deze dag krijgt u een update van medische inzichten die van belang is voor uw praktijkuitvoering. Ook dit jaar zijn de sprekers zorgvuldig op hun deskundigheid geselecteerd. Anders dan de titel doet vermoeden is dit Symposium toegankelijk voor alle artsen, tandartsen en apothekers en dus niet alleen voor zorgprofessionals die een band hebben of voelen met Suriname.

Tijdens dit Symposium, georganiseerd door de Stichting Geneeskundig Genootschap Den haag e.o., krijgt u in capita selecta een update van medische ontwikkelingen en inzichten die van belang zijn bij uw praktijkvoering.

De thema’s van dit Symposium zijn:

  1. Problemen van alle dag in de klinische praktijk.
  2. Twee voordrachten die nieuwe ontwikkelingen belichten.
  3. Twee voordrachten waarin jonge onderzoekers hun resultaten en de implicaties voor de praktijk bespreken.
  4. Discipline overstijgende onderwerpen.

De sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun deskundigheid. Zoals gebruikelijk is er naast kennisoverdracht voldoende tijd in het programma gereserveerd voor interactie tussen sprekers en deelnemers aan dit Symposium.

Voor dit Symposium is accreditatie mogelijk, meer informatie vindt u hier.

Geaccrediteerde nascholing voor artsen in Suriname
Van 23 tot 26 november 2018 organiseert Stichting Yeye (Ned.) in samenwerking met Stichting SandiZorg (Su) een geaccrediteerde nascholing in Suriname voor huisartsen, psychiaters en specialisten ouderenzorg.
Op de website www.scholinginsuriname.nl vindt u de inhoudelijke details omtrent de nascholing (o.a. sprekers, onderwerpen en programma) inclusief de mogelijkheid tot inschrijving (incl. tarieven).
Er is nog mogelijkheid tot inschrijving, inclusief een early bird korting.

"De Surinamedag is die ene dag in het jaar waar ik altijd naar uitkijk. Gegarandeerd een goede sfeer en uitstekende sprekers. Tot volgend jaar!"

Sponsor worden

Wist u dat u de Surinamedag ook kunt sponsoren? Mail ons met uw voorstel!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In 2018

- plaats voor maximaal 300 bezoekers

- een volle dag met interessante sprekers

- Early Bird korting tot 10 oktober 2018 van € 20,-

- ook dit jaar weer praatjes door jonge onderzoekers

- betaal weer met iDEAL: veilig, snel, en eenvoudig online!

- studenten en AIOS betalen slechts € 100,-

Registreer nu!Vragen?

Heeft u vragen? Of suggesties voor de site? Neem dan contact op via dit formulier of Facebook Messenger. We streven er naar om zo snel mogelijk een antwoord te geven. 


Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o.
Arnoldsonstraat 23 • 2286 AG • Rijswijk (ZH) • Nederland

(+31) 0182 58 20 51 • (+31) 06 45 07 25 98 • bestuur@surinamedag.com

IBAN: NL54ABNA0597834644 • BIC: ABNANL2A • Kamer van Koophandel nummer: 27278554

Over de Surinamedag

Het Geneeskundig Genootschap Den Haag en omstreken heeft als doelstelling om de deskundigheid van medici, tandartsen en apothekers te bevorderen. In het kader van deze doelstelling wordt jaarlijks een landelijk thema-gebonden symposium georganiseerd: de Surinamedag.

Unieke Gadget

Registreer nu en ontvang een unieke gadget.

Laatste Tweets