Op 27, 28 en 29 juli 2012 werd het jaarlijkse Milan Festival gehouden in het Zuiderpark. Naast de Diabetes Vereniging Nederland was het Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. wederom aanwezig onder de vleugels van Eli Lilly Nederland. Ook in 2013 was het Genootschap aanwezig op het Milan Festival.

 

Op alle 3 dagen in 2012 waren de artsen van het Genootschap beschikbaar om (laagdrempelig) voorlichting te geven, onderzoeksuitslagen te bespreken en indicatief door te verwijzen naar de eigen huisarts. Het was een prettige ervaring voor alle partijen om op een praktische wijze invulling te geven aan de diabetes screening tijdens het Milan festival.

Hieronder een korte impressie... 

 

 

Op de Milan Festival 2014 van 4 tot en met 6 juli zal het Geneeskundig Genootschap ook  acte de présence geven.

 

 


Surinamedag 2018

10 • 11 • 2018

Van der Valk Hotel A4 • Hoofddorp

Slechts 300 plaatsen beschikbaar • Betaal direct met Pin • Student/AIOS betaalt slechts € 100,- (Early Bird € 75,-)

 

Nieuwsflits

Geaccrediteerde nascholing voor artsen in Suriname
Van 23 tot 26 november 2018 organiseert Stichting Yeye (Ned.) in samenwerking met Stichting SandiZorg (Su) een geaccrediteerde nascholing in Suriname voor huisartsen, psychiaters en specialisten ouderenzorg.
Op de website www.scholinginsuriname.nl vindt u de inhoudelijke details omtrent de nascholing (o.a. sprekers, onderwerpen en programma) inclusief de mogelijkheid tot inschrijving (incl. tarieven).
Er is nog mogelijkheid tot inschrijving, inclusief een Early Bird korting.

Ga naar boven